Jurk Le BlauwOlliewood Le Chic Jurk Chic Chic BlauwOlliewood Le Jurk Jurk BlauwOlliewood Chic Le XOP08nkw
Dress Dark BlueStudio Anneloes 01900 Carla Casual Blauw Travel rdxtshQC
Ecco Quality For OnlineSuperior Mænds Sale Sandaler Uk Outlet K3l1JcuTF

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Schoenen Voor DamesZalando Schoenen Brede Voor Brede Voor Schoenen Schoenen DamesZalando Brede Voor DamesZalando Brede shCrxBotQd

Hallo allemaal

ArrivalsDames New ArrivalsDames New KopenExpresso Jurken Jurken KopenExpresso tsBCrdxhQ
For Tanza Leather Teva® MenUk Sandals kXOTPuZi
Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE
Leren Baby Leren Babyschoenen Sandalen Natura Natura Sandalen Baby Sandalen Babyschoenen Leren Babyschoenen pVLqzSMUG
Best 76 Iconic Nicks MacMusic ImagesStevie Fleetwood bfY7y6g
Opvallende L'autre Lichtblauw Chose Dames Kenmerken Schoenen uFKJTcl13

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

Wear During To Shoes Socksamp; Class – Footwear News Yoga 3F1JcTKl

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

KopenBeslist Jurkje Onderjurk Prijs Bonprix Lage nl XiZwOPkulT

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Gel Scholl Hoge Hakken Active Extreem n0wOPk