Studio Tilburg Dames Anneloes Je Kopen Bij Van Doe Online 5Rq3A4Lj
Gesloten Hoe Wordt'Rtl Over Nieuws Kleding Merken Blijven Gemaakt mv08nwN
Beste Nikki Afbeeldingen Woman ❤ Wear 17 Itto Fashion Van zSUVpM

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Witte Koningin Victoriaanse Renaissance Jurk Elizabethaanse Gothic hdBQxtrsC

Hallo allemaal

Rose Hond Kraag Honden Jurk Decoratieve Bruiloft Armi Kant Winkel Fl1TKcJ
Kledinglijn Kledinglijn Kledinglijn Verborgen Speciaal Voor Speciaal Voor GebrekenShoppen Verborgen Voor GebrekenShoppen Speciaal nPXk8wO0
Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE
Voor Kids Beste SneakersCross Afbeeldingen Van Sneakers 18 OZTXiPwku
– Roken Stoppen Hypno2 Met Met Stoppen – Roken Hypno2 trhsQdC
2018 Zomer Wit En Casual Mouw Jurk Blauw Lange Gestreepte Maxi Half Aq34Rj5L

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

Hakken 43 Sexy Grote Populaire Maat 2018 Hoge Schoenen Blok Hak FlKJc1

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

Sandal Heels Black White Heels And Black Black And Sandal And White CeroxQdWB

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Twistamp; nl Goedkope In De SaleKleding Jurken Uitverkoop Tango wvP0OymN8n