Damessandalen Schoenen PromotieLederen Shoeskledijamp; Aco Makro 45AjqR3L
Air Max Aanbieding 1 Nike Heren eH9IED2YbW

Als bedrijf bent u wettelijk verplicht om voor de gevaarlijke stoffen die u in huis hebt grenswaarden vast te stellen. Grenswaarden worden op verschillende manieren afgeleid en gelden voor kortere of langere periodes (bijv een 8-uurs grenswaarde). Naast wettelijke (publieke) grenswaarden zijn er veel buitenlandse grenswaarden te vinden in verschillende databases. Wanneer er geen kant en klare grenswaarde beschikbaar is moet u als bedrijf zelf een waarde afleiden. Daar zijn verschillende methodes voor beschikbaar.

In deze training hoort u hoe u grenswaarden kunt afleiden, komen verschillende databases aan de orde en gaat u zelf actief oefenen met het afleiden van grenswaarden. De volgende onderdelen komen in deze training aan de orde:

Koen Verbist geeft deze training. Hij is gecertificeerd arbeidshygiënist en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven op het gebied van gevaarlijke stoffen.

Wilt u weten wanneer de volgende training plaatsvindt en wat de kosten zijn? Kijk verder onder informatie en inschrijven

Air Max Aanbieding 1 Nike Heren eH9IED2YbW
nl Sneakers 35Kleding In Koop Jongens Vergelijkamp; Maat 76ygfb