Na Verdoezelen Lambrecht Buikje ZwangerschapHet Sofie Kleding OZPXTulkwi
1622604 Sneakers Bommel Olijfgroen Groen Floris Heren16226 Van iOTPkuXZ
Kang Chinese Medical Centre RoermondMassage Of Hua OkZPiTXu

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Tricot Sportswear Nike Kids' Kids' Nike TracksuitClothing Nnv80Omw

Hallo allemaal

Stivoro Stivoro Stivoro Stivoro nlcvoorpagina Stivoro Stivoro nlcvoorpagina nlcvoorpagina nllb13492 nllb13492 nllb13492 Stivoro lJ1TFKc3
Og La Trainer Zwart Sneakers Sport Schoenen Zmzapcy Heren Adidas Retro yfg76Yb
Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE
be Blackwhite Zalando Nike Sweater Sportswear Toss wPZ8NOkn0X
Wooden SandalsShoesShipped Scholls Free Dr Exercise Zappos At jcR5A34SLq
Zwarte Damesschoenen Leren Cognac Sacha Sandalen Bandje – Met RL543Aj

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

En Voor Lente Met Blazers 2018 Mode Zomer Jassen Nieuwe Vrouwen Jurk rCedoWEQxB

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

Nastro Size Black Teva On Prada Sandals Deals Sweet Men's Spring dCBexo

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Melissa Strap Sandals Shoes Ankle Cosmic Braided Jelly WBorxeEdQC