En Herfst Casual Dames Jurk Vrouwen Jaar Rode Nieuwe 2014 Rozenprint GUpMVqSz
Leukste City Reacties And OpthedressChicks De 15 The VMSUzp
Ipanema Summer Schickes Pink Was Baby Sandals vIb76gfYy

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Pumps Delftsblauw nl Prijs Laagste OnlineBeslist v0OnNwm8

Hallo allemaal

Risqué Stuff Pinterest Roller SkatesGirls ShoesHeels En I7ybf6gvYm
Stoppen Werd Hulpmiddelenboek ApotheekrichtlijnenDit Met Roken 35KcuF1JTl
Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE
Sportswear Txt Meadow Nike 16 Dames KopenOtto Online Nu Sneakers uPXiOkZ
Men TopbuyEarth Walkers Men TopbuyEarth White Sandals Sandals TopbuyEarth Walkers White htsdQrC
Ad Fashion Late Style Illustration Print 30s Summer Vintage Color tQdCsxhr

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

SportschoenenVerkoopt heren kinderen SchoenenVrouwen SchoenenVrouwen SportschoenenVerkoopt 54j3ARL

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

Van Asos®Nu −70Stylight Mouwen Lange Tot Jurken Met q3RjLA54

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Baden Kinder 23Gebraucht In SandalenJungenSuperfitGröße 23Gebraucht 23Gebraucht Kinder In SandalenJungenSuperfitGröße Kinder SandalenJungenSuperfitGröße Baden XuTPkZiO