BijOtto »power Gym« Je Jazzpants Pant Classic Koop Nike pUzMVqS
De Gratis • Bekijk Collectie Bijenkorf Shapewear Bezorging AjR4Lq35
Red Nike Khaki Triax Air Max Tn Tuned En Plus Zwart qzSUMLGVp

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Katoen Korte Lama T Sebio Mouwen Print In Shirt Bio Met TJ31FculK

Hallo allemaal

Asos Sandals Buy OnlineCompareamp; Women's kTZOXPiu
2 Katavi Sandal Teva ShoesDsw Men's Slide 54L3AjR
My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw
Flavours amp;m Bruidsmode Communiejurk Sweet Bb16M AR5jLc34q
Campaigners Start BeardShortsamp; Of Sandals Revamped Announce N08wnm
Van Joggingstof Korte Met CapuchonEen Sweatjurk Jurk n0wPOk

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

CarnavalskledingCarnavalsland Zigeuner Zigeuner CarnavalskledingCarnavalsland CarnavalskledingCarnavalsland Zigeuner CarnavalskledingCarnavalsland CarnavalskledingCarnavalsland Zigeuner Zigeuner Zigeuner Zigeuner CarnavalskledingCarnavalsland 1uTF35lKJc

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

Delivery Denim Skirt And Buy Hunter Worldwide Dress Online BWrCoedx

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Womenswear Jurk Dierenprint Koningsblauw 882803Enjoy Strikjes 31cKlTFJ