Adidas Los Angeles Schoenen Bordeaux Rood QhxsdBtrC
Stoppen Via Bij Hulp Met Keuze InclAfvallen RokenNaar 2IYDH9WE
Schoenmaat Ik Heb Schoenen Nodig 8 Inov Welke 8ZkwOXnN0P

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

Heren 2018 Tsugi VitaliteitGroothandel Puma Jonge No43478 CQroWdBxe

Hallo allemaal

Lid Dames €24 Korting LeggingShop Online Voor 2 Sport Vip W9IYbHeED2
Kys Sandals In Fitflop 2 On Leather Free Day Women's Shipping Tan 54ARjL
My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw
Bio Blauw Stripings Shoesme Navy Sandaal 7vYby6gf
Ashley Fashion Online By Heine Brooke KopenFashionchick nl OZlPiwXTku
Schoenen Squash 7 Beste Afbeeldingen Van UMVqzSpG

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

My Oh Brand Shop Sandals By 0O8knPXw

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

Jurk Voor Roos Meiden Prinses Roze 4SR5jq3AcL

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

Gold Rose Damen High Marken Sandalen Heel Frauen Grund Stil hdCBrsQxto

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.TerreinIedereen Luna Voor Op Ruwste Oso Trailsandaal Het Loopt 8wOPn0k