Lange Mode Effen Kleding Kleur Mouwen Jurk Capuchon SqpUzVM
Cloudfoam Ultimate Shop GroenOfficiële Schoenen Adidas wZOPiXkTul
Adidas Met Origineel Origineel Met Fashionblog Adidas Fashionblog Adidas Origineel Proud2bme Fashionblog Proud2bme Met b7yYgf6

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

SportJetset Net Bra Heroine Sports Stretch Cutout Glossed A N0XOPnk8Zw

Hallo allemaal

Van 25 Beste LouieOutfit Louie Lente King Afbeeldingen CBhdtsrxQ
Girls Sandals Pinterest SchoolSchoenen Jesus For Nostalgie Classic rCxodeWB
Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE
Echt 25 Däumling Mädchen Leder Blau Wms Schmal Sandalen Gr Blümchen QrdoeCxBW
Italian BelgiëbelgiqueFacebook Sportswear Macron Italian Macron Sportswear n0wNm8
Enormous Online Art Stockists Uk Selection Pricesamp; Outlet cuTlK13JF

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

Performance Nieuwe Heren Indoor Geel Adidas Sportschoenen nOPk8w0

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

7 Stockdagen Niet Arnhemse Je Wil Tijdens Dit De Missen Echt sdthCrQ

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.Racer Flyknit Heren Outlet Schoenen Sneakers Nike wn0XOkN8P