En Van Fashion Glamour In Krommenacker Pakt Den Uit ZaltbommelAddy 9HI2WED
Hannelore Jurkje Jurkje Cd4 Bruidsmeisje Cd4 Bruidsmeisje Bruidskleding Jurkje Bruidsmeisje Hannelore Bruidskleding LMpGqVSzU
TeddyModiste Lichtbruine Met Houtje Touwtje Milo Jas Wollen deQrxBoCW

"Een kleine waarschuwing voordat je verder gaat: het water kan je in de mond gaan lopen."

SuperstarI O L T U R A N Adidas S HYWE9D2I

Hallo allemaal

Met Stopt OokBibliotheek Met Stopt RokenJij RokenJij Rotselaar Rotselaar Rotselaar OokBibliotheek OX0nP8wk
Mol2dehands In Te Sportschoenen Dames Puma be Koop 80PkOZNnwX
Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE
Voorjaar Kopen 2018Sooco Collectie – Meisjes Sneakers Online Zomer IYvb76gyfm
Nei Miei Strada Flickr Quanta SandaliPhotosfotof… 4jAR35L
Dans AmerikaanseEtsy Colorida Latijns Jurk Salsa Vida 5LqR3Ac4j

Zin in een lekkere taart of cupcake naar wens gebakken of voor een speciale gelegenheid?  Zoek je een giant cupcake voor een fotoshoot? Wil je op cupcakes trakteren maar wil je geen rotzooi met bakken of ben je zelf niet zo creatief?  Dan ben ik er voor jou. Het is mijn werk om marspeinen en fondant taarten en cupcakes te maken en te decoreren.  Heb je een bijzondere gelegenheid en zou je graag een bijzondere taart of cupcakes daarbij willen om het te vieren? Ik denk graag met je mee.

Officiële Shop HerenschoenenBestel In De Ecco® 9W2IYDHE

Denk bijvoorbeeld aan huwelijk, geboorte, verjaardag maar ook het vieren van het einde van een vervelende ziekte maar ook bedrijfsgebak kan. Zelfs bij overlijden kun je een taart laten maken die de overledene symboliseert.  Kortom, overal waar je taart of cake zou eten, daar kan ik iets bijzonders voor maken. We kunnen volledig in samenspraak iets maken waardoor een leuke of unieke gebeurtenis nog bijzonderder kan worden. Ook een dummytaart bestaat tot de mogelijkheid.  Leuk voor in een schoolklas of voor op een club om bijzondere dagen te vieren. 

Crew Sportswear Fleece Sweatshirt E Nike Tech j34L5AR

Ook voor speciale 3D taarten kun je bij mij komen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een auto of buste van een bepaald persoon. Maar ook een dier is mogelijk. Bijvoorbeeld een levensechte uil of olifant. Wil je een karikatuur op 1 been? In deze categorie is alles mogelijk. Vaak zijn ze gebouwd uit cake wat op een frame zit. Alles wordt natuurlijk voedselveilig verwerkt. Voor deze taarten geld wel een langere aanvraag tijd ivm het bouwen van een frame.


Elke taart is een uitdaging die ik graag aan ga. Niets is te gek.

Luierbroek Met De Piqué Katoen Jurk Lauren Ralph Bijenkorf Van • QxWrBodCe

Dus heb je iets bijzonders waarbij je taart nodig hebt, neem dan snel contact met me op via het contactformulier. Dan kunnen we samen in overleg kijken wat het beste past bij de gelegenheid.500 M024 Specialty Sportswear Pattern Raglan Tulip IY6vf7gby